Nu ai cum sa ignori mesajele pe care le primesti aproape zilnic cu strigate de ajutor pentru diverse cauze umanitare. Cu atat mai mult cu cat un astfel de mesaj iti spune povestea unui copil care locuieste in acelasi oras cu tine, sau poate chiar in vecini. Probabil ca multi dintre voi cunoasteti sentimentul. Nu se prea poate descrie in cuvinte, mai ales daca aveti si voi copii si pentru o fractiune de secunda te gandesti ca … nici nu pot sa scriu macar mai departe. Scuze. Mai bine trec peste introducere pentru ca timpul e scurt.

Taissia a trecut cu bine de operatia din iarna, dar pentru terminarea recuperarii mai e nevoie de inca o interventie chirurgicala in Germania, pentru care au reusit sa stranga o parte din bani. Diferenta nu mai e mare, iar niste oameni inimosi au organizat un spectacol umanitar unde spera sa adune si restul de bani. S-au implicat foarte multe persoane din Sibiu in organizarea acestui eveniment (Raluca Raduca, Asociatia Maini Unite, Luana Prodea, Laurentiu Stoian, …) si se asteapta o participare numeroasa in 28 iunie 2012 la Biblioteca ASTRA. Daca si contributiile acestora vor fi pe masura, Taissia are sansa sa isi petreaca copilaria cat mai departe de spitale si operatii.

Orice fel de contributie o va ajuta pe Taissia, numai nu ramaneti indiferenti in astfel de situatii. Mai multe detalii despre spectacol gasiti pe pagina http://www.mainiunite.blogspot.ro/2012/06/gagaga-si-altii-ca-el-spectacol.html iar despre situatia Taissiei pe  http://taissia.sibiuonline.com sau in presa Sibiana